IK ZOEK
TECHNISCH TALENT

U zoekt technisch talent voor de industrie en dat is precies ons specialisme. De haven van Rotterdam en omgeving is het werkgebied van PRODEX. De selectie, het opleiden en begeleiden van gemotiveerde procesoperators en technische talenten is ons vak.

U zorgt voor geschikte leerwerkplekken en wij zorgen voor de gemotiveerde kandidaten, waarbij we al uw lasten uit handen nemen. PRODEX neemt de volledige selectie, opleiding, begeleiding, verzekering en uitbetaling van de kandidaten voor haar rekening. Belangrijk om te weten; wij zoeken, selecteren en vinden alleen het technische talent waarvan we zeker weten dat hun profiel en achtergrond naadloos aansluit bij uw specifieke vraag, eisen en wensen.

Onze kandidaten in de richting maintenance technicus of procesoperator zijn direct in uw bedrijf inzetbaar, welke na afloop van de opleiding, mits wederzijdse goedkeuring door u, in vaste dienst genomen worden. Hierdoor heeft u altijd het talent in ons vakgebied in eigen handen! U zult zich verbazen over het enthousiasme en positivisme die deze jongens en meiden met zich meebrengen!

We weten de weg, kennen de mensen en weten wat er speelt in de procesindustrie.
Onze inzet is die unieke 1 op 1 match.