IK ZOEK
EEN KANDIDAAT

U voorzien van talent in de procesindustrie is ons specialisme. De haven van Rotterdam en omgeving is het werkgebied van PRODEX. De selectie, het opleiden en begeleiden van gemotiveerde procesoperators en maintenance technici is ons vak.

PRODEX neemt al uw lasten uit handen. U zorgt voor geschikte leerwerkplekken, wij zorgen voor de gemotiveerde kandidaten. PRODEX neemt de volledige selectie, scholing, begeleiding, verzekering en uitbetaling van de kandidaten voor haar rekening. Belangrijk om te weten; wij zoeken, selecteren en vinden alleen de talenten waarvan we zeker weten dat hun profiel en achtergrond naadloos aansluiten bij uw specifieke vraag, eisen en wensen.

Onze kandidaten in de richting maintenance technicus of procesoperator zijn direct in uw bedrijf inzetbaar. Na afloop van het opleidingstraject kan de kandidaat mits wederzijdse goedkeuring door u in vaste dienst genomen worden. Hierdoor heeft u altijd het talent in ons vakgebied in eigen handen! U zult zich verbazen over het enthousiasme en positivisme die deze jongens en meiden met zich meebrengen!

We weten de weg, kennen de mensen en weten wat er speelt in de procesindustrie.
Onze inzet is die unieke 1 op 1 match.