HOE KAN IK EEN
OPDRACHTGEVER WORDEN?

WERKEN & LEREN

Heeft u behoefte aan gemotiveerde en technische talenten in de richting procesoperator of maintenance in uw organisatie? Als uw organisatie een goede en veilige werkplek is voor operators of onderhoudstechnici, kunt u opdrachtgever worden bij PRODEX. Wij begeleiden het gehele opleidingstraject van begin tot eind. Binnen uw organisatie benoemt u een mentor en een assessor. De mentor begeleidt de kandidaat, zowel op de werkvloer als bij de opleiding. De assessor beoordeelt op vaste momenten in de opleiding of de kandidaat de juiste vaardigheden en competenties bezit.

Voor mentoren en assessoren worden trainingen georganiseerd vanuit PRODEX, waarbij zij handvatten aangereikt krijgen om deze rol zo goed mogelijk te vervullen. Al onze opdrachtgevers zijn geaccrediteerd door het kenniscentrum. Daarnaast worden de geschikte opdrachtgevers vermeld in het openbare register van erkende leerwerkplekken van SBB.

VOORDELIGE OPLEIDING MET SUBSIDIE

De overheid vindt het belangrijk dat werkgelegenheid en het behalen van een MBO-diploma wordt gestimuleerd. Dus als u hieraan bijdraagt door het aanbieden van leerwerkplekken, wordt u hiervoor beloond. Er zijn diverse subsidies beschikbaar, dus opleiden is niet alleen belangrijk voor uw bezetting, maar wordt nu dus ook financieel interessant.

De administratie met betrekking tot het aanvragen van de subsidies neemt PRODEX u uit handen. Aangezien de kandidaten gedurende de opleiding in dienst zijn bij PRODEX heeft u bij ons de aantrekkelijke keuze tussen een lager uurtarief of het zelf ontvangen van de subsidie.