WAAROM KIEST U
VOOR PRODEX? 

Ruim 10 jaar ervaring in de procesindustrie en maintenance

Volledige begeleiding binnen een opleidingstraject

PRODEX neemt de kandidaat in dienst en draagt het risico bij uitval en ziekte

Optimale begeleiding door een jobconsultant

SELECTIEPROCEDURE

Kwaliteit, zorgvuldigheid en kennis van zaken. Dat is de kern van de PRODEX-selectieprocedure. Op basis van een uitgebreid functieprofiel dat we samen met u hebben opgesteld, gaat de jobconsultant van PRODEX aan het werk. De competenties zijn helder in kaart gebracht evenals het ‘type kandidaat’ dat het beste bij uw bedrijf en uw huidige werknemers past. Uw bedrijfscultuur en de kandidaat procesoperator of maintenance moeten volgens ons nu eenmaal ook matchen. Door onze jarenlange ervaring weten wij deze match te vinden.

TEST VOOR KANDIDATEN

Een combinatie van werken en leren is zwaar dus dat vergt veel energie van onze kandidaten. Daarom zet PRODEX vooraf diverse middelen in om de kandidaten door en door te leren kennen. Op deze manier maken we het opleidingstraject zo gemakkelijk mogelijk. Behalve dat we onze kandidaten testen op hun niveau, meten we belangrijke competenties zoals discipline, veilig werken en doorzettingsvermogen. Met de niveautest wordt er gekeken of een kandidaat bijvoorbeeld geschikt is voor de opleiding Operator A, B, C of Werktuigbouw. Daarnaast checken wij belangrijke referenties. Uiteraard is het mogelijk om in overleg met u als opdrachtgever aanvullende tests uit te voeren.

JOBCONSULTANT

Procesoperators en maintenance technici die via PRODEX een twee- of driejarig opleidingstraject volgen worden gedurende de gehele periode begeleid door een persoonlijke jobconsultant die is gekoppeld aan de kandidaat. De jobconsultant is de steun en toeverlaat, aanspreekpunt en intermediair tussen u, onze kandidaten en het opleidingsinstituut. En niet te vergeten, de stok achter de deur, mocht het met de motivatie of persoonlijke situatie even niet zo lekker lopen.

PRODEX GAAT OP ZOEK

Wilt u meer weten over het opleidingstraject tot procesoperator of onderhoudstechnicus, uitgebreide informatie over de dienstverlening van PRODEX of zoekt u per direct personeel? Neem contact met ons op via +31 (0)10 427 77 16  of laat hier een terugbelverzoek achter.