REFERENTIES
PRODEX

Onze klanten zijn onze eerste prioriteit. Prodex werkt samen met veel verschillende bedrijven die elk hun eigen specialisme hebben in de industriële sector. Hierdoor heeft Prodex veel ervaring in de industrie, waardoor we onze dienstverlening op uw bedrijf kunnen aanpassen. Lees hieronder meer over de opdrachtgevers die u voorgingen.

We zijn erg blij met de jongens van PRODEX. Ze zijn rustig, leergierig en pikken het heel snel op. De leerlingoperators van PRODEX zijn gewoon goed.

Lees meer >

Pepijn WollendorfStolthaven

PRODEX weet precies wat ik wil. We krijgen op deze manier mensen van kwaliteit binnen, met bovendien een goede opleiding. Daarbij worden we volledig ontzorgd voor wat betreft opleiding en payrolling.

Lees meer >

Koos DonkersVopak Botlek West

Het wordt nog lastig voor PRODEX om een opvolger van dit niveau te leveren!

Lees meer >

Ad StuurmanKoch

Het is voor zo’n proces wel belangrijk dat je de juiste kandidaten krijgt aangeleverd en daar heeft PRODEX een uitstekende neus voor.

Lees meer >

Frank de LengBotlek Tank Terminal

Enige jaren geleden zijn we gestart met de constructie PRODEX-Kemira en dat heeft geleid tot de succesvolle training en indienstname van Ivo. Ruim voordat een operator met pensioen zal gaan, zal Kemira zich melden bij PRODEX om de succesvolle constructie vervolg te geven.

Kemira

PRODEX kent ons heel goed door een stukje engagement en persoonlijke approach. Dat persoonlijke en servicegerichte, het is gewoon een andere manier van zakendoen.

Lees meer >

Pieter van den EijndenRecruiter