TALENT VAN
DE MAAND

Elke maand kiezen wij twee toptalenten en plaatsen deze hier op de site. Deze toptalenten doen het goed bij onze opdrachtgevers en komen zelfs in aanmerking voor een vastdienstverband na hun opleiding. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wilt u ook zo’n toptalent in huis halen? Neem dan contact met ons op!

Nigel (20 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Nigel heeft de opleiding voor Operator A al afgerond; hij is erg gemotiveerd om verder te leren voor Operator B. Bij het bedrijf waar hij zijn afrondende stage deed was men erg tevreden; helaas is er geen mogelijkheid om bij hen een leer/werktraject voor Operator B te doen. Nigel heeft kijk op techniek en lost graag sleutelwerkzaamheden zelf op. Hij is erg ambitieus, gedisciplineerd en niet bang om hard te werken. Prioriteit voor Nigel is dat hij zijn werkzaamheden veilig uitvoert.

Dylan (23 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Dylan is een energieke jongeman, die er niet van houdt om stil te zitten. Zijn ambitie om zich te blijven ontwikkelen, komt in zijn huidige vak –luchtvaartdienstverlening- niet uit de verf. De veelzijdigheid, het afwisselende werk en de complexiteit van werkzaamheden van een operator spreken hem zo aan, dat hij de overstap wel aandurft. Dylan is er niet vies van om hard te werken. Hij kijkt er naar uit aan de slag te gaan in een nieuwe werkomgeving en veel kennis te verwerven. Kortom: een topper om er op de werkvloer bij te hebben!