TALENT VAN
DE MAAND

Elke maand kiezen wij twee beschikbare toptalenten en plaatsen deze hier op de site. Heeft u interesse in deze toptalenten of wilt u meer weten over onze andere toppers? Neem dan contact met ons op.

Marijn (21 jaar)

Leerling Maintenance - Niet beschikbaar

Zoek je een monteur met échte passie voor techniek, dan zoek je Marijn. Hij is een technische jongen die na een aantal stages als monteur weet waar zijn kracht ligt en welke richting hij op wil. Marijn is een beetje introvert maar zodra je met hem de gesprekken aangaat over techniek heeft ie genoeg te vertellen en toont hij zijn enthousiasme. Marijn is leergierig en wil heel graag verder groeien in de techniek.

Jesse (21 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Jesse is een energieke jongen met een positieve uitstraling. Jesse geeft aan graag uitgedaagd te worden om zich verder te ontwikkelen, hij is zeer gedreven en een echte aanpakker. Zijn passie voor de haven is jaren geleden ontstaan, het diploma coördinator havenoperaties heeft hij behaald en is toen aan de slag gegaan als MT handler chauffeur. Jesse is tot de conclusie gekomen dat deze functie hem te weinig uitdaging biedt en is zich gaan verdiepen in de procesindustrie en de functie van procesoperator. Door het zoeken van meer afwisseling, en de mogelijkheid om zelf initiatieven te ontplooien en in oplossing te denken ligt hierin zeker een mooie toekomst.