TALENT VAN
DE MAAND

Elke maand kiezen wij twee beschikbare toptalenten en plaatsen deze hier op de site. Heeft u interesse in deze toptalenten of wilt u meer weten over onze andere toppers? Neem dan contact met ons op.

Dheeraj (27 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Mijn doel is duidelijk: operator worden. Daarvoor zet ik alles op alles. Waarom? Techniek interesseert me al mijn hele leven. En het uitzoeken hoe een proces werkt en het verantwoordelijk zijn voor het gehele proces spreekt me erg aan. Ik vind het prettig om met anderen een team te vormen waarmee je prestaties neerzet. Ik heb best wat tegenslagen gehad, maar laat me daardoor niet uit het veld slaan. Als ik de kans krijg, zal ik deze met beide handen aanpakken. Ik ben alvast begonnen met de theorie van de opleiding operator B om zo mijn kansen te vergroten.

Christian (23 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Vanaf het moment dat ik actief was bij de panstergenie wist ik dat dit hetgeen was dat bij mij paste: de uitdaging, grenzen verleggen en in teamverband opereren waren mijn drijfveren. Na een blessure en gezinsuitbreiding heb ik deze droom moeten laten varen. Na uitvoerig onderzoek richt ik mij nu op het operatorsvak. Het werken in een team, mijn passie voor techniek en de verantwoordelijkheid die een operator heeft, spreken mij enorm aan. In december 2017 ben ik begonnen aan mijn theorie Operator B. Mijn doel is om een vakbekwame operator te worden en van daaruit stapjes omhoog te kunnen maken.