TALENT VAN
DE MAAND

Elke maand kiezen wij twee beschikbare toptalenten en plaatsen deze hier op de site. Heeft u interesse in deze toptalenten of wilt u meer weten over onze andere toppers? Neem dan contact met ons op.

Kevin (23 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Kevin is een ondernemende, hardwerkende jongen zeer gemotiveerd en leergierig. Met zijn doorzettingsvermogen heeft hij zijn eigen bedrijf in webdesign tot een succes weten te maken. Behalve van computers, houdt Kevin van techniek en heeft daar veel inzicht in wat is gebleken uit zijn ervaring als installatiemonteur. Door een dag mee te lopen met een operator bij Shell is Kevin er van overtuigd dat dit het vak is waarin hij zich verder wil ontwikkelen. Door zijn motivatie en leergierigheid en tevens het goed kunnen functioneren in teamverband als wel zelfstandig is hij een zeer goede kandidaat. De ambitie van Kevin voor de toekomst is een leidinggevende functie te vervullen.

Jesse (21 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Jesse is een energieke jongen met een positieve uitstraling. Jesse geeft aan graag uitgedaagd te worden om zich verder te ontwikkelen, hij is zeer gedreven en een echte aanpakker. Zijn passie voor de haven is jaren geleden ontstaan, het diploma coördinator havenoperaties heeft hij behaald en is toen aan de slag gegaan als MT handler chauffeur. Jesse is tot de conclusie gekomen dat deze functie hem te weinig uitdaging biedt en is zich gaan verdiepen in de procesindustrie en de functie van procesoperator. Door het zoeken van meer afwisseling, en de mogelijkheid om zelf initiatieven te ontplooien en in oplossing te denken ligt hierin zeker een mooie toekomst.