TALENT VAN
DE MAAND

Elke maand kiezen wij twee beschikbare toptalenten en plaatsen deze hier op de site. Heeft u interesse in deze toptalenten of wilt u meer weten over onze andere toppers? Neem dan contact met ons op.

Alwin (23 jaar)

Leerling Maintenance - Beschikbaar

Al zijn leven lang is Alwin geboeid door techniek. Zijn keuze voor een opleiding in de elektrotechniek bleek dan ook een schot in de roos. Toen hij dat diploma had behaald, kreeg hij het afgelopen jaar de kans om een opleiding richting werktuigbouwkunde te doen. Inmiddels is hij dus al behoorlijk allround. Alwin staat te popelen om zijn kennis bij een volgend bedrijf toe te passen en verder uit te breiden.  

Nigel (20 jaar)

Leerling Procesoperator - Beschikbaar

Nigel heeft de opleiding voor Operator A al afgerond; hij is erg gemotiveerd om verder te leren voor Operator B. Bij het bedrijf waar hij zijn afrondende stage deed was men erg tevreden; helaas is er geen mogelijkheid om bij hen een leer/werktraject voor Operator B te doen. Nigel heeft kijk op techniek en lost graag sleutelwerkzaamheden zelf op. Hij is erg ambitieus, gedisciplineerd en niet bang om hard te werken. Prioriteit voor Nigel is dat hij zijn werkzaamheden veilig uitvoert.