Liftmonteur

Wie ben jij?

Techniek is echt jouw passie; jij bent diegene die niet graag stil zit en altijd bezig is met verbetering. Je ziet je carrière graag in de lift! Je bent op zoek naar die ene leuke baan waarbij je op veel verschillende locaties aan het werk bent. Op locatie kun je werken aan zowel nieuwbouwprojecten of onderhoud van bestaande liften. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In lastige situaties houd je het hoofd koel als iets niet volgens planning verloopt.

Even voor alle duidelijkheid. Je moet écht iets met techniek hebben, op z’n minst belangstelling.

PROFIEL PRODEX TALENT (M/V)

Om voor een functie via PRODEX in aanmerking te komen moet je aan het volgende profiel voldoen:

 Minimum leeftijd 18 jaar (vanwege industriële eisen)

 MBO niveau

 Je hebt een rijbewijs B (Auto)

 Affiniteit met (elektro)techniek en ervaring binnen de lifttechniek

 Doorzettingsvermogen, initiatief, ambitie en zelfstandigheid

Hebben we je interesse gewekt?
Als jij jezelf herkent bovenstaande punten, dan is een baan in als liftmonteur wellicht iets voor jou!

Als liftmonteur werk je vaak op verschillende locaties. Je houdt je hoofdzakelijk bezig met nieuwbouw, renovatie en service van verschillende soorten liften. Liften kunnen zowel hydraulisch of elektrisch zijn en deze hebben met enige regelmaat onderhoud nodig. Onderhoud is een belangrijk onderdeel van liften, omdat anders de veiligheid in het geding raakt en storingen kunnen optreden.

Op het moment zoeken wij mensen die zich verder willen ontwikkelen als liftmonteur of mensen met ervaring die verder willen leren in de Elektro-of Installatietechniek en werktuigbouwkunde. Mocht je geïnteresseerd zijn in een andere technische gerelateerde functies, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is een functie in de richting liftmonteur iets voor jou, dan kun je jezelf het beste bij ons inschrijven of direct contact met ons opnemen. We vertellen je graag uitgebreid over onze dienstverlening en natuurlijk wat de volgende stappen in de procedure zijn. Logisch dat we er op een gegeven moment allebei zeker van moeten zijn dat PRODEX jouw perfecte keuze is. Anders bestaat de kans dat het opleidingstraject niet zal slagen.

Schrijf je hier in om te starten als aankomend liftmonteur

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt.