OPLEIDINGSTRAJECT
ELEKTROMONTEUR

Als (leerling) elektromonteur ben je dé specialist op elektrotechnisch gebied en werk je zelfstandig aan uiteenlopende elektrotechnische installaties, zowel in Nederland als internationaal.

Dagelijks ben je bezig met het monteren, installeren, aansluiten en optimaliseren van onze elektrotechnische installaties. Je pleegt onderhoud aan de installaties en sluit nieuwe installaties aan. Je brengt graag jouw elektrotechnische kennis over aan klanten en collega’s. En natuurlijk geef jij feedback om onze installaties steeds weer te verbeteren en optimaliseren!.

PROFIEL PRODEX TALENT (M/V)

Om voor een opleidingstraject via PRODEX in aanmerking te komen moet je aan het volgende profiel voldoen:

 Je hebt kennis en ervaring op gebied van elektrotechniek of besturingstechniek;

 Je bent zelfstandig en denkt oplossingsgericht;

 Je bent klantgericht en hebt een gezonde, ondernemende en flexibele werkinstelling;

Je vindt het geen probleem om af en toe voor korte periodes naar het buitenland te reizen.

Is een opleidingstraject in de richting elektromonteur iets voor jou, dan kun je jezelf het beste bij ons inschrijven of direct contact met ons opnemen. We vertellen je graag uitgebreid over onze dienstverlening en natuurlijk wat de volgende stappen in de procedure zijn. Logisch dat we er op een gegeven moment allebei zeker van moeten zijn dat PRODEX jouw perfecte keuze is. Anders bestaat de kans dat het opleidingstraject niet zal slagen.

Schrijf je hier in om te starten als aankomend elektromonteur

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt.