WAT ZEGGEN
LEERLINGEN OVER ONS

Sander Broer
Leerling Maintenance

Zo’n twee jaar geleden kwam ik bij Prodex terecht. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en Prodex kon mij hierbij helpen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik bij een goed leerbedrijf kwam te werken en daarnaast een passende opleiding kon volgen. De afgelopen twee jaar zijn voorbij gevlogen. In deze twee jaar kon ik altijd rekenen op mijn jobconsultant Joke. Zij was erg betrokken bij mijn werk en opleiding.

Er werd regelmatig gebeld om te vragen of alles goed ging op het werk en op school. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald voor servicemonteur werktuigbouw en heb ik een vast contract gekregen bij mijn leerbedrijf Corbion in Gorinchem. Ik wil Prodex bedanken voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Als je, net als ik, toe bent aan een leuke uitdaging in de procesindustrie als servicemonteur werktuigbouw, dan raad ik je aan om contact op te nemen met Prodex.

Mohammed Taryakchi
Leerling Operator

Na ruim twee jaar te hebben gewerkt voor Prodex kan ik het iedereen aanraden die de stap naar de Procesindustrie wil maken. De medewerkers van Prodex en met name mijn jobconsultant hebben zich volledig ingezet om mijn overstap van Defensie naar de  procesindustrie zo leerzaam en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Na deze periode waarin ik hard heb gewerkt aan mijn nieuwe baan en mijn studie neem ik afscheid van Prodex omdat ik een vaste baan aangeboden heb gekregen bij mijn leerbedrijf, hiervoor wil ik Prodex bedanken.