SCHRIJF JE IN VOOR
EEN LEERWERKPLEK

Je hebt al dan niet een mbo of havo diploma op zak. Je hebt al wat om je heen gekeken, zo hier en daar wat jobs geprobeerd maar het nog steeds niet gevonden. En rijdend door bijvoorbeeld het Rotterdams havengebied zie je dat wel zitten als je nieuwe werkterrein. Wel eens gedacht aan iets in de techniek? Een dynamische wereld vol keuzes ligt voor je open en misschien is het voor jou gewoon de hoogste tijd om een echt vak te leren, de dynamiek van de procesindustrie te ontdekken én om ‘t beste in jezelf naar boven te halen.

WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

Pak ‘m beet een jaar of twee flink de beuk erin, want werken, leren én een diploma halen in twee jaar is best een pittige uitdaging. Maar dan heb je ook wat, en niet te vergeten je kúnt ook wat. Je vindt en krijgt ‘t bij PRODEX: procesoperator / onderhoudstechnicus met vakdiploma, een carrière met uitzicht & doorgroei in de procesindustrie in een wereldhavengebied.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt.
  • Inschrijven betekent in dit geval dat je bepaalde persoonsgegevens aan ons verstrekt via het digitale inschrijfformulier.
    Deze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld volgens de vastgestelde regels van de Nederlandse privacywetgeving.