Even voorstellen…. Robin de nieuwe jobcoach!

In 2013 kwam ik voor het eerst in contact met Prodex via mijn toenmalige werkgever ‘Vopak’. Wat mij toen zo aantrok in Prodex is dat jong talent de kans krijgt om zich om te scholen en gestimuleerd wordt om te werken en leren tegelijkertijd. Hierdoor krijgen de leerlingen van Prodex de mogelijkheid om aan hun toekomst te bouwen en het traject af te ronden met juiste werkervaring en een diploma op zak.

Na mijn werk bij Vopak ben ik aan de slag gegaan in de scheepvaart waar ik alle documentatie voor Nederlandse zeevarenden en buitenlandse officieren die op de Nederlandse vloot gingen varen voorbereidde. Op het moment dat deze functie opgeheven werd, kwam ik via een kennis bij Vopak weer in contact met Prodex die toevallig op zoek was naar een nieuwe jobcoach.

1 februari 2016 ben ik begonnen met werken in de functie als jobcoach, samen met mijn nieuwe collega’s Joke en Wilko. Mijn werkzaamheden, zullen net als die van Joke, zich voornamelijk richten op alle taken die te maken hebben met het begeleiden van leerlingen tijdens hun leerwerktraject.

 Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer: 010-42 777 16