Even voorstellen…. Tineke de Wit, Commercieel Manager Prodex

Staffplanning, Vitae, Arbo Unie, Werkgevers Servicepunt Den Haag, de afgelopen 15 jaar heb ik mij bij verschillende organisaties beziggehouden met human resource management en recruitment. Het is mijn passie om werkgevers en kandidaten bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat er voor beide partijen een interessante match ontstaat. Vak-, branche- en mensenkennis zijn voor mij als ademhalen, maar ik wil ook graag gevoel, intuïtie en inlevingsvermogen inbrengen. Het blijft mensenwerk, en dat is wat mij juist zo boeit.

Ik ben begonnen als Commercieel Manager bij Prodex, een organisatie die gespecialiseerd is in het matchen van jong talent met werkgevers in de chemische en petrochemische industrie in leer-werk-trajecten. Hier geef ik leiding aan een enthousiast en gedreven team. Mijn collega’s en ik zijn samenwerkers. Daarmee bedoel ik dat wij onze opdrachten samen met elkaar en met de klanten uitvoeren. In een informele setting, maar wel volgens het principe ‘afspraak is afspraak’.

Bent u nieuwsgierig naar onze manier van samenwerken? Bel voor een vrijblijvend gesprek, natuurlijk met een kop koffie erbij, naar telefoonnummer: 06-55371969.