Prodex scoort weer een dikke voldoende

Jaarlijks peilen we bij onze leerlingen de mening over onze dienstverlening met een tevredenheidsonderzoek. Dit jaar hebben we deze voor het eerst in een digitale vorm gegoten. Bijna een derde van het aantal verzonden vragenlijsten is ingevuld. Eerlijk is eerlijk; we vinden dit best een beetje weinig.

De leerlingen die hebben gereageerd geven aan erg tevreden te zijn over Prodex.  We slagen er in een laagdrempelig bedrijf te zijn met een enthousiasmerend team. Robin en Joke scoren voor hun rol als jobcoach een mooie 8½. Daar zijn we trots op, want begeleiding van de werknemers en persoonlijk contact hebben we hoog in het vaandel staan.

Positieve reacties ontvangen we ook over de digitale urenverwerking. Dit systeem is inmiddels ingeburgerd en werkt goed voor de juiste verwerking van de salarisuitbetalingen.

Voor ons is de uitslag van het onderzoek weer een opsteker. Uitgerust tijdens de vakantie en met ons team weer compleet zijn wij in elk geval weer klaar voor de start van het nieuwe schooljaar.